Country vs Country - Country vs Country vzw

Klik links voor menu
Ga naar de inhoud
klik op afbeelding om te luisteren naar de winnaars
Nashville Rock Playlisten
Alle genomineerden en winnaars
CMA Awards 2019

Vanaf 01/01/2019 is ons magazine een volwaardig tijdschrift en kan je het ook op papier verkrijgen, wil je een


Nashville Rock Spotify playlist, de nieuwste en minder nieuwe muziek.
Meer dan 4267 nummers (247u) staan klaar om beluisterd te worden via Spotify
Laatste update 26/09/2019
Luister elke zondag avond tussen 19u en 22u naar de betere countrymuziek via onze app of via 105.2Mhz en 107.6Mhz in de Kempen groot regio Mol
Je kan ook via internet luisteren door links boven deze pagina op het logo van Nashville Rock te klikken.

Nu ook via podcast te beluisteren wanneer en waar je maar wil.Amerikaanse videoclipsHet enige echte Belgische maandelijkse online Countrymuziek magazine met agenda, interviews, lifestyle tips e.v.a. items.
Onze eerste editie kwam uit in januari 2017 en dit jaar zetten we een stap verder en is onze 1ste papieren versie uitgekomen op 20 Januari 2019, ondertussen hebben we ook een jaarlijkse promotie dag met live muziek, zoals de eerste 3 edities zal ook in 2020 dit door gaan in het Provinciaal domein Zilvermeer te Mol.
Ondertussen hebben wij ook onze eigen app, zie verder op deze pagina voor meer informatie.Je kan ons contacteren via het inlichtingen formulier, gebruik het ook om je in te schrijven op onze blog, je krijgt dan allerhande informatie zoals elke maand het moment dat ons magazine online staat en soms ook een voorproefje van interviews enz.

Als je een evenement organiseerd kan je ook jou affiche via dit formulier naar ons sturen.

Ook is het mogelijk ons te contacteren via het redactie email adres redactie@countryversuscountry.be


Scan de QR code met jou Smartphone of Tablet en lees daar ons magazine op jou Smartphone of Tablet  Aftellen tot Nieuwjaar
Editie November 2019 online
Editie November 2019
Huidige editie


We hebben de kaap van 4000 liedjes overschreden in onze playlist in Spotify, dat is meer dan 235 uur aan jouw favoriete muziek en elke week komen er bij. Door meer dan 30 jaar promotie te doen voor nieuwe country muziek hebben wij goede contacten die ons vertellen wat er allemaal nieuw uitkomt in de country scene. Je kan onze playlist gratis raadplegen en beluisteren via Spotify.
Veel luister plezierVanaf nu kan je ook de liedjes terug vinden die we in het programma "Nashville Rock" draaien onder menu item "Muziek"


 Nu ook een podcast van het radio programma Nashville Rock


We hebben nu ook onze eigen " You Tube kanaal ", ga maar eens kijken. Op dit moment staan er al een heleboel clips in een playlist
Op 13 november as is er de 53ste editie van de CMA Awards, vanaf vandaag {28-08-2019} zijn de genomineerden bekend, je kan die beluisteren via onze Spotify pagina op de site vind je alle informatie over deze genomineerden
Editie Oktober 2019
Staat online

Informatie rechtstreeks van uit Amerika

Sfeerbeelden van evenementen 2018 en 2019 in Mol
Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet en lees het magazine op dat toestel
Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet en download onze app
Country vs Country app


We blijven zoeken naar dingen om het jullie gemakkelijker te maken, zo hebben we nu een app ontwikkeld om via jullie smartphone en/of tablet sneller informatie binnen te krijgen en het magazine te kunnen lezen zonder teveel problemen.
In deze app kom je nog veel andere handige dingen tegen zoals in contact komen met elkaar, informatie over countrymuziek binnen krijgen en muziek beluisteren, dit is nog maar een kleine gedeelte.
Download hem vlug via deze QR-code en dan word je automatisch door verwezen naar de beste oplossing voor jou toestel.
Meer uitleg kan je hier in een PDF bestand vinden

Als de QR-code niet werkt of je hebt geen QR-reader kan je ook op deze link klikken (http://h.theapp.mobi/countryvscountry) Wil je ook op jou PC of laptop van de mogelijkheden van deze app genieten kies dan optie HTML5 en zet deze pagina in jou favorieten of een link op jou desktop voor later gebruik.
Voor de Android gebruikers, jullie kunnen de app ook vinden in
2 jarig bestaan en het uitbrengen van ons 1ste papieren magazine
Country vs Country vzw (Ondernemingsnr 0713558427) Maatschappelijke zetel Stationstraat 94B B9185 Wachtebeke
Terug naar de inhoud