Country vs Country - Country vs Country vzw

Klik links voor menu
Ga naar de inhoud
Country vs Country time
Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet en download onze app
Country vs Country live in het Prov. domein Zilvermeer te Mol
Ons 3de evenement in het Provinciaal domein Zilvermeer te Mol is weer achter de rug, wij danken alle bezoekers en artiesten alsook Tim & Co (voor het geluid) om ook dit jaar weer een groot succes te maken van ons evenement we klokte af op meer dan 1000 bezoekers.
Hier kan je wat foto's en filmpjes bekijken.

Editie Juni - Juli 2019Nu ook affiches en agenda vanEditie Juni - Juli '19 staat volgend weekend online
Editie Juni-Juli 2019

Vanaf 01/01/2019 is ons magazine een volwaardig tijdschrift en kan je het ook op papier verkrijgen, wil je een abonnement stuur ons dan een bericht hier - je kan ook online betalen via de knop abonneren op deze pagina
Nashville Rock Spotify playlist, de nieuwste en minder nieuwe muziek.
Meer dan 3317 nummers (192u) staan klaar om beluisterd te worden via Spotify
Laatste update 22/06/2019Luister elke zondag avond tussen 19u en 22u naar de betere countrymuziek via onze app of via 105.2Mhz en 107.6Mhz in de Kempen groot regio Mol
Je kan ook via internet luisteren door rechts boven deze pagina op het logo van Nashville Rock te klikken


Amerikaanse videoclipsHuidige editie
Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet en lees het magazine op dat toestel

Het enige echte Belgische maandelijkse online Countrymuziek magazine met agenda, interviews, lifestyle tips e.v.a. items.
Onze eerste editie kwam uit in januari 2017 en dit jaar zetten we een stap verder en is onze 1ste papieren versie uitgekomen op 20 Januari 2019, ondertussen hebben we ook een jaarlijkse promotie dag met live muziek, zoals de eerste 2 edities zal ook in 2019 dit door gaan in het Provinciaal domein Zilvermeer te Mol.
Ondertussen hebben wij ook onze eigen app, zie verder op deze pagina voor meer informatie.Je kan ons contacteren via ons inlichtingen formulier, gebruik het ook om je in te schrijven op ons blog, je krijgt dan allerhande informatie zoals elke maand het moment dat ons magazine online staat en soms ook een voorproefje van interviews enz.
Als je een evenement organiseerd kan je ook jou affiche via dit formulier naar ons sturen.

Ook is het mogelijk ons te contacteren via het redactie email adres redactie@countryversuscountry.be


Scan bovenaan de pagina de QR code met jou Smartphone of Tablet en lees daar ons magazine op jou Smartphone of Tablet  Country vs Country app


We blijven zoeken naar dingen om het jullie gemakkelijker te maken, zo hebben we nu een app ontwikkeld om via jullie smartphone en tablet sneller informatie binnen te krijgen en het magazine te kunnen lezen zonder teveel problemen.
In deze app kom je nog veel andere handige dingen tegen zoals in contact komen met elkaar, informatie over countrymuziek binnen krijgen en muziek beluisteren, dit is nog maar een kleine gedeelte.
Download hem vlug via deze QR-code en dan word je automatisch door verwezen naar de beste oplossing voor jou toestel.
Meer uitleg kan je hier in een PDF bestand vinden

Als de QR-code niet werkt of je hebt geen QR-reader kan je ook op deze link klikken (http://apps.appmakr.com/countryvscountry) Wil je ook op jou PC of laptop van de mogelijkheden van deze app genieten kies dan optie HTML5 en zet deze pagina in jou favorieten of een link op jou desktop voor later gebruik.


Voor de Android gebruikers, jullie kunnen de app ook vinden in
Country vs Country vzw (Ondernemingsnr 0713558427) Maatschappelijke zetel Stationstraat 94B B9185 Wachtebeke
Terug naar de inhoud