Country vs Country - Country vs Country

Klik hierboven voor menu
Ga naar de inhoud
Countrymusic time
Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet en lees het magazine op dat toestel
Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet en download onze app
Nieuwe editie
"Country vs Country"

De editie Februari 2019 is in de papieren versie reeds uit en onderweg naar alle abonnees, de digitale versie komt online op 20/02/2019

LET OP de verkoop van ons magazine is een niet voorzien  succes, indien je een losse editie van ons papieren versie wil hebben moet je vlug zijn deze kost €5.90. De eerste versie was in een grote week uitverkocht. Bestel het via onze website, abonnementen kan je ook aanschaffen via de website alsook de betaling hiervan. HIER bestellenPersbericht

 
Countrynewgenerationwestern
verplaatst naar latere datum.

 
De organisator van het Country festival te Middelkerke, Harry Carpij, kreeg Dinsdag 21 Januari 2019 de bevestiging van het gemeentebestuur dat het festival niet kan plaatsvinden op het derde weekend van Augustus. Het gemeentebestuur organiseert naar aanleiding van Moederdag op 15 Augustus een “Bubbeldag” voor alle moeders en dat zal plaatsvinden op het Epernayplein. Gezien dit het plein is waar de grote tent staat is het dus niet mogelijk om het festival te laten doorgaan op 16, 17 en 18 Augustus 2019.
 
Dus Het countryfestival in Middelkerke zal doorgaan op 23, 24 en 25 Augustus 2019, op voorstel van het gemeentebestuur van Middelkerke.
 
We hopen op begrip van iedereen voor deze verschuiving!Nieuwe video clips 2019 staan online zie hier
Nieuw
Spotify playlist, de nieuwste en minder nieuwe muziek.
Meer dan 2.100 nummers (124u) staan klaar om beluisterd te worden via Spotify
Laatste update 03/02/2019
Amerikaanse videoclips


Dit jaar 2019 bestaat Country vs Country 2 jaar en het gaat een speciaal jaar worden hou onze website en app in het oog voor meer informatie die we binnen kort gaan ontluiken.Vanaf nu is ons magazine een volwaardig tijdschrift en kan je het ook op papier verkrijgen, wil je een abonnement stuur ons dan een bericht hier - je kan ook online betalen via de knop abonneren op deze pagina
Wij hebben de volledige site beveiligd en kan je op een veilige manier de formulieren invullen zonder dat er ongewenste personen aan jou gegevens kunnen.Country vs Country is een volwaardige vzw en verscheen in het staatsblad onder Ondernemingsnr 0713558427

Nieuwe editie
Editie Januari 2019
Huidige editie

Het enige echte Belgische maandelijkse online Countrymuziek magazine met agenda, interviews, lifestyle tips e.v.a. items.
Onze eerste editie kwam uit in januari 2017 en dit jaar zetten we een stap verder en is onze 1ste papieren versie uitgekomen op 20 Januari 2019, ondertussen hebben we ook een jaarlijkse promotie dag met live muziek, zoals de eerste 2 edities zal ook in 2019 dit door gaan in het Provinciaal domein Zilvermeer te Mol.
Ondertussen hebben wij ook onze eigen app, zie verder op deze pagina voor meer informatie.Je kan ons contacteren via ons inlichtingen formulier, gebruik het ook om je in te schrijven op ons blog, je krijgt dan allerhande informatie zoals elke maand het moment dat ons magazine online staat en soms ook een voorproefje van interviews enz.
Als je een evenement organiseerd kan je ook jou affiche via dit formulier naar ons sturen.

Ook is het mogelijk ons te contacteren via het redactie email adres redactie@countryversuscountry.be


Scan bovenaan de pagina de QR code met jou Smartphone of Tablet en lees daar ons magazine op jou Smartphone of Tablet  Country vs Country app


We blijven zoeken naar dingen om het jullie gemakkelijker te maken, zo hebben we nu een app ontwikkeld om via jullie smartphone en tablet sneller informatie binnen te krijgen en het magazine te kunnen lezen zonder teveel problemen.
In deze app kom je nog veel andere handige dingen tegen zoals in contact komen met elkaar, informatie over countrymuziek binnen krijgen en muziek beluisteren, dit is nog maar een kleine gedeelte.
Download hem vlug via deze QR-code en dan word je automatisch door verwezen naar de beste oplossing voor jou toestel.
Meer uitleg kan je hier in een PDF bestand vinden

Als de QR-code niet werkt of je hebt geen QR-reader kan je ook op deze link klikken (http://apps.appmakr.com/countryvscountry) Wil je ook op jou PC of laptop van de mogelijkheden van deze app genieten kies dan optie HTML5 en zet deze pagina in jou favorieten of een link op jou desktop voor later gebruik.


Voor de Android gebruikers, jullie kunnen de app ook vinden in
Country vs Country vzw (Ondernemingsnr 0713558427) Maatschappelijke zetel Stationstraat 94B B9185 Wachtebeke

Webmaster (C) Eric Van de Mert (update 31/01/2019)

Privacy Policy
Country vs Country vzw (Ondernemingsnr 0713558427)
Klik hierboven voor menu
Terug naar de inhoud