Country vs Country - Country vs Country vzw

Klik links voor menu
Ga naar de inhoud
Tast Of Country music
Tast of Country
Facebook Country vs Country
Country time
Overzicht uitgebrachte magazines
Nashville Rock, website, Spotify en Podcast
Huidige editie
Editie Februari 2020 online
Editie Februari 2020
Scan deze QR-code met uw smartphone of tablet en lees het magazine op dat toestel
Sfeerbeelden van evenementen 2018 en 2019 in MolVanaf 01/01/2019 is ons magazine een volwaardig tijdschrift en kan je het ook op papier verkrijgen, wil je een


Nashville Rock Spotify playlist, de nieuwste en minder nieuwe muziek.
Meer dan 4735 nummers (277u) staan klaar om beluisterd te worden via Spotify
Laatste update 31/01/2020
Luister elke zondag avond tussen 19u en 22u naar de betere countrymuziek via onze app of via 105.2Mhz en 107.6Mhz in de Kempen groot regio Mol
Je kan ook via internet luisteren door links boven deze pagina op het logo van Nashville Rock te klikken.

Nu ook via podcast te beluisteren wanneer en waar je maar wil.Amerikaanse videoclipsHet enige echte Belgische maandelijkse online Countrymuziek magazine met agenda, interviews, lifestyle tips e.v.a. items.
Onze eerste editie kwam uit in januari 2017 en dit jaar zetten we een stap verder en is onze 1ste papieren versie uitgekomen op 20 Januari 2019, ondertussen hebben we ook een jaarlijkse promotie dag met live muziek, zoals de eerste 3 edities zal ook in 2020 dit door gaan in het Provinciaal domein Zilvermeer te Mol.
Ondertussen hebben wij ook onze eigen app, zie verder op deze pagina voor meer informatie.Je kan ons contacteren via het inlichtingen formulier, gebruik het ook om je in te schrijven op onze blog, je krijgt dan allerhande informatie zoals elke maand het moment dat ons magazine online staat en soms ook een voorproefje van interviews enz.

Als je een evenement organiseerd kan je ook jou affiche via dit formulier naar ons sturen.

Ook is het mogelijk ons te contacteren via het redactie email adres redactie@countryversuscountry.be


Scan de QR code met jou Smartphone of Tablet en lees daar ons magazine op jou Smartphone of Tablet  Nieuwe Country vs Country app
We blijven zoeken naar dingen om het jullie gemakkelijker te maken, zo hebben we nu een vernieuwde app ontwikkeld om via jullie smartphone en/of tablet sneller informatie binnen te krijgen en het magazine te kunnen lezen zonder teveel problemen.

In deze app kom je nog veel andere handige dingen tegen zoals informatie over countrymuziek binnen krijgen, muziek beluisteren, je magazine lezen en dit is nog maar een kleine gedeelte.
Download hem vlug via deze QR-code en dan word je automatisch door verwezen naar de beste oplossing voor jou toestel. (Android)Voor Android toestellen:
Als de QR-code niet werkt of je hebt geen QR-reader kan je ook op deze link klikken (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.countryvscountry) of via de Google Play store. Heb je een oud toestel, geen probleem volg dan de aanwijzing hier onder maar gebruik je niet Safari maar kan je hetzelfde doen met Google Chrome en daar moet je als laatste stap "Toevoegen aan startscherm" selecteren.Voor niet Android toestellen:


Wil je ook op jou PC, laptop of iPhone van de mogelijkheden van deze app


Als je een icoontje op jou iPhone of iPad wil volg dan deze instructies:

Alles is dan hetzelfde als op de Android toestellenVoor de Android gebruikers, jullie kunnen de app ook vinden in
Country vs Country vzw (Ondernemingsnr 0713558427) Maatschappelijke zetel Stationstraat 94B B9185 Wachtebeke
Terug naar de inhoud